Pravne informacije

Politika privatnosti

Mi cenimo Vaše poverenje i poštujemo Vašu privatnost!

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

Sve posredovane informacije su sigurne, ni pod kojim uslovima ih nećemo ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa preduzetničkom radnjom Kod tetke.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili i dostavili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail. Navedeni podaci su nam neophodni kako bismo bili u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Radnja Kod tetke se obavezuje da će lične podatke korisnika sajta www.kodtetke.com koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi omogućila pristup posebnim informacijama i/ili za komunikaciju sa Vama. Kod tetke neće ustupiti podatke koje poseduje trećim licima, sem ukoliko se to od nas ne bude zahtevalo zakonom. Svi podaci o kupcima/ korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Zaposleni u radnji Kod tetke su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Kod tetke se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

U slučaju da u vezi s korišćenjem ove Politike ili u vezi sa ostvarivanjem vaših prava, koja proizilaze iz ove Politike, imate bilo kakvo pitanje, obratite nam se na e-mail adresu: kodtetkehandmade@gmail.com, sa oznakom “ Zaštita ličnih podataka”.

Nadležni organ

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra broj 15, 11000 Beograd, Republika Srbija ili e mailom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900.

Korpa